Vetericyn® Wond- en Huidverzorging All Animal Wound & Skin Care - Spray

17,95
(Incl.)
8-18582-01070
Voorraad
+

All Animal Wound & Skin Care - Spray

Eenvoudig te gebruiken plaatselijke spray voor het schoonmaken van kleine wonden en meer. De niet giftige oplossing in Vetericyn® Wond- en Huidverzorging is vrij van steroïden en antibiotica, hoeft niet nagespoeld te worden en is gebaseerd op Microcyn® Technologie. Een oxychlorine complex vergelijkbaar met hetgeen het immuunsysteem van het dier zelf produceert, waardoor Vetericyn® het gezonde weefsel niet aantast. PH-neutraal, prikt niet tijdens het aanbrengen. 

Toepassingen: 

Voor het schoonmaken van kleine wonden, sneeën, ontvellingen, irritaties en schrammen. Dit product draagt bij aan het natuurlijke herstel van de huid en helpt schimmelvorming tegen te gaan. Veilig om te gebruiken rond mond, neus en ogen. 

Gebruiksaanwijzing: 

Verwijder overtollig haar van het aangedane gebied. Afknippen indien noodzakelijk. Breng Vetericyn® royaal aan. Als verbandgaas vereist is, breng Vetericyn® dan royaal op het verband aan. Tot drie keer per dag herhalen. Breng Vetericyn® aan tijdens iedere verschoning als gebruik van verbandgaas noodzakelijk is. Naspoelen is niet nodig. 

Waarschuwingen: 

Alleen voor uitwendig gebruik. Onderbreek het gebruik wanneer er irritatie optreedt en neem contact op met uw dierenarts. Alleen voor gebruik op dieren. Niet voor gebruik op mensen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Veilig in het geval van oplikken door het dier. Niet overschenken in kleinere verpakkingen. Niet geschikt om te injecteren. Raadpleeg altijd een dierenarts in het geval van systemische ziektes.

Ingrediënten: 

Geëlektrolyseerd water (H2O)(99.97%), Natriumchloride (NaCI), Natriumhypochloriet (NaOCI), & Waterstofhypochloriet (HOCI) 

Wegwerpen: 

Geen speciale wegwerpvereisten. Vetericyn® is niet schadelijk voor het milieu en is 100% biologisch afbreekbaar.

Vetericyn…Als dierenliefhebber altijd bij de hand.

Aanbevolen door dierenartsen!

Fabrikant

Fabrikant:
Vetericyn