Onze Leveringsvoorwaarden ruilen en retourneren

Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden *

Op het moment dat U een bestelling verzend,gaat u een wettelijke bindende overeenkomst aan. *

Bent u onder de 18 dan dient u toestemming van ouders/ voogd te hebben.

Betaalwijze : Als klant van G&O Ruitersport beslist u zelf op welke manier u wenst te betalen.

Betaalwijze: Hier ziet u verschillende manieren van betalingen, die u aan het einde van de site aantreft, nadat u een definitieve keuze van artikelen uit de shop heeft bepaald:

1. U gaat overschrijven via uw Bank.

2. U gaat overschrijven via uw Giro/Postbank.

3. Ideal

4. Bij afhalen.

5. U wilt betalen via uw creditcard U betaald dan een toeslag met mastercard en visa van 2.25% en maestro 1.5% over het aankoopbedrag.

6. U wilt betalen met bankcontant dan betaald u een toeslag van 1.5% op het aankoopbedrag.

7. U wilt betalen met v-pay dan betaald u een toeslag van 1.5% op het aankoopbedrag.

Online betalen * U gaat overschrijven op de Bank- of Postbankrekening.

Bent u in het bezit van een bank- of girorekening, dan dan kunt u betalen via een overschrijving.U selecteert dan Giro of Bank overschrijving aan het einde van deze site in de betaalopties. U heeft nu aangegeven dat u de order betaald door middel van een overschrijving naar onze Bankrekening. Belangrijk !! Zodra de betaling op onze bankrekening is ontvangen,zal de order worden uitgeleverd. Het kan zijn dat de leveringstermijn hierdoor enige dagen vertraagt. Overschrijvingen via betaalkaarten duren over het algemeen 7 werkdagen. * Bank / Giro overschrijving. als u gebruik maakt van het overschrijven via de bank of giro wilt u dan het ordernummer vermelden Onze bedrijfs bank gegevens G&O Ruitersport : Post adres Julianalaan 58 2421 CX Nieuwkoop Rabobank Nieuwveen : 1276 25 828 K.V.K.nr.: 28093696 0000

Tenaamstelling:

G&O Ruitersport

IBAN:

NL29 RABO 0127 6258 28

BIC:

RABONL2U

Wanneer u uw pakket wilt afhalen en deze via het internet heeft besteld dan word deze pas definitief voor u gereserveerd na ontvangst van de betaling. U hoeft dan uiteraard geen verzendkosten te betalen. U kunt een afspraak maken wanneer u het wilt komen afhalen. Het is bij ons in de showroom mogelijk om te pinnen.

Verzenden/ verzendkosten

Post NL/ DHL (2-5 dagen ) - €6.95

Boven de € 75 gratis verzenden binnen Nederland

Wanneer er producten retour komen en het bedrag komt onder de € 75 worden deze kosten als nog berekend.

naar de waddeneilanden versturen wij met postnl en is de verzending niet verzekerd, verder zal het over het algemeen met DHL worden verzonden.

Voor België en Duitsland bedraagt de verzendkosten € 12.50

(= reguliere post en op risico van de koper , ook de schades door de post)

Voor België en Duitsland bedragen de kosten € 10,50 (let op = reguliere post dit is op risico van de koper)

* Algemeen Leveringen geschieden, afhankelijk van de op dat moment in voorraad zijnde producten of artikelen, per TPG/PTT Post of een koeriersdienst.G&O Ruitersport/ de Graaf vof is niet aansprakelijk voor het in gebreke blijven/of schade van leveringen, veroorzaakt door derden. Alle bedragen zijn inclusief BTW en in Euro , tenzij anders vermeld. Wij hebben een levertermijn van +/- een week. Maar principe worden pakketten met 1 werkdag na ontvangst van betaling verzonden. De klant zal bij sterk afwijkende verkoop prijzen en / of levertijden in dat geval bericht ontvangen.

Waarom onze verzendkosten anders zijn dan die van TNT: Dit komt omdat wij als bedrijf BTW moeten berekenen over de verzendkosten en daardoor de verzendkosten hoger uitvallen Bij artikelen kunnen kleur patroon/afwijkingen voorkomen.


Ruilen en Retourneren

Producten die niet aan uw wensen voldoen kunnen mits ongebruikt en zonder beschadigingen na overleg binnen 14 dagen. worden geruild. De kosten van verzending zijn voor de koper. U dient dit wel te overleggen.U kan de producten ook bij ons na afspraak in de showroom retourneren.Voor uitgebreide informatie klik op ruilen en retourneren.

Wanneer er niet voldoende gefrankeerd is of niet overlegt word de retour zending niet geaccepteerd. Wanneer uw betaling niet binnen 7 dagen bij ons is ontvangen, gaan de door u bestelde artikelen weer in de verkoop.

* Acceptatie van deze internet-overeenkomst. De afnemer accepteert deze voorwaarden door bevestiging op internet via het aangeven van het vinkje op onze site,of door het in ontvangst nemen van goederen die onder deze overeenkomst vallen LET OP !!! Wij hanteren verschillende tarieven voor verzending. (Dit zijn tarieven voor verzending binnen Nederland) Brievenbuspost voor pakketjes die in een A4 enveloppe passen max. 3 KG € 3.95 Pakketpost voor bestellingen die in 1 pakket passen tot 20 KG € 6.95 (voor de waddeneilanden is er geen verzekering) Pakketpost voor bestellingen die in 1 pakket passen tot 30 KG € 12.50 . Als pakketten zwaarder zijn dan 10 KG/ respetivelijk 20 Kilo of niet in 1 pakket passen krijgt u van ons een bericht met wat het te betalen bedrag is, en verzoeken wij u het restant over te maken. Pakketten worden pas na betaling verzonden. Voor het verzenden van de bestellingen herbruiken wij zoveel mogelijk de verpakkingsmaterialen. Dit om het millieu zoveel mogelijk te ontlasten.