Ruilen en Retouren

Ruilen of (geld) retour:

Als een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan kunt u het, mits ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug brengen of zenden met insluiting van faktuur of copiefaktuur met uw opmerkingen, waarna wij het product kunnen omruilen voor een ander product of het geld van het product terugstorten.

Let op dekens en dekjes moeten haar vrij zijn. Wanneer er haren ed op zitten kunnen wij de artikelen niet terug nemen. (doe hier dus altijd bv een laken onder)

Gratis kan u de artikelen bij ons in de showroon retourneren voor verzenden moet u zelf de kosten voor uw rekening nemen.

Retourpakketten dienen voldoende gefrankeerd te worden. Kosten van het opnieuw verzenden vanaf G&O Ruitersport zijn eenmalig voor onze rekening bij artikelen boven de 50 euro binnen Nederland.

In het geval van creditering wordt het aankoopbedrag gecrediteerd, niet de eventuele rembourskosten. - Eventuele schoonmaak- en bijbehorende extra arbeidskosten worden in rekening gebracht. - Ook (Arbeids)kosten voor het verwijderen van haren van producten worden in rekening gebracht. Wij raden hier rekening mee te houden bij het passen van producten (gebruik bijvoorbeeld altijd een onderdeken of laken bij het passen van dekens).

A. Dit dient wel telefonisch of per mail te worden gemeld waarna de artikelen binnen 14 dagen na afleverdatum kunnen worden geruild of teruggezonden.

B. Gebruikte artikelen kunnen niet meer teruggestuurd worden.

C. Artikelen die speciaal voor u besteld zijn kunnen alleen geruild worden voor een ander artikel.

D. Bij terugzending dient het pakket voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd.

E. Artikelen die beschadigd zijn kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

F. Voor uitverkoop / b- keus artikelen geldt dat ze alleen geruild kunnen worden,of dat er een tegoedbon word verstrekt er wordt geen geld retour gegeven.

G. Als na 14 dagen tot maximaal 3 weken na afleverdatum nog een artikel teruggezonden wordt, zal er 75% van het aankoopbedrag teruggestort worden tenzij dit overmacht betreft. Dit kunt u dan telefonisch melden. Daarna kunnen er geen artikelen meer geretourneerd worden. Wij reken van de dag van verzending tot dag van terug sturen.

Bij vertraging bij ontvangst is dat bij een track en trace te achter halen en zullen we hier rekening mee houden. Bij brievenbuspost is dit niet mogelijk.

Boven de € 75 verzenden wij gratis naar u.

Wanneer er producten retour komen en het bedrag komt onder de € 75 worden deze kosten als nog berekend.


U kunt contact opnemen via telefoonnummer 06 46 75 62 72 of via de e-mail Info@goruitersport.nl


Ruilen en retouren voor in de showroom gekochte artikelen is er een termijn van 14 dagen. Outlet artikelen kunnen alleen geruild worden en gebruikte artikelen kunnen niet terug worden genomen.