Multifunctionele Dispy Ontgeurder 50 ml 100% natuurlijk biologisch afbreekbaar

8,95
(Incl.)
7DI100
Voorraad
+

Dispy natuurlijke ontgeurder

Dispy multifunctionele geur neutralisator, weg met nare geuren.

Het elimineert geurtjes door neutralisatie, niet door bedekken!

Dispy 100% natuurlijke ontgeurder is een geur neutralisator, dus niet een parfum of deodorant!

Het is een spray op waterbasis welke onaangename geuren, veroorzaakt door rook, schimmel, toiletten, huisdieren, zweet voeten en vele andere problemen absorbeert.

Denk hierbij aan luchtjes in uw cap laarzen dekens dekjes ect.

Dispy 100% natuurlijke ontgeurder kan worden gebruikt in uw badkamer, toilet, werkkamer, hobbykamer, kleedkamer, boot, auto, camper, kelder, uw woonkamer en elke andere ruimte waar nare geuren aanwezig zijn. Na slechts enkele ogenblikken verdwijnen de nare geuren!
De ontgeurder is ook zeer geschikt voor gebruik in het hotel, ziekenhuis, verpleeghuizen, huisartsenpraktijken, fysiotherapie praktijken, sport-zorgcentrum en fitness- en trainingsfaciliteiten.

Het is veilig te gebruiken op je voeten, schoenen, (be)kleding, meubels en gordijnen, zelfs voor het opfrissen van uw huisdier.
Het is veilig op alle oppervlakten.

Dispy ontgeurder is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor het milieu.

Dispy natuurlijke ontgeurder, is 100% natuurlijk, hypo-allergeen, zonder drijfgassen, niet giftig voor mens, dier en de omgeving.
Het elimineert geurtjes door neutralisatie, niet door bedekken!

Het gepatenteerde ingrediënt Biossan+ is ontworpen om de moleculen die de geur veroorzaken te encapsulen en de geur te neutraliseren op het moleculair niveau.

Dispy natuurlijke ontgeurder is gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige enzymen, de oppervlakteactieve stoffen zijn afgeleid van granen. (cetyl pyridinium chloride)

Het neutraliseert op natuurlijke wijze vervelende geuren.

Dispy natuurlijke ontgeurder is niet irriterend, veilig te gebruiken voor mens en dier, gemaakt uit natuurlijke ingrediënten, compleet biologisch afbreekbaar en niet getest op dieren.


Algemeen

Dispy® Natuurlijke Multifunctionele Ontgeurder is ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke plantaardige enzymen. De oppervlakte-actieve stoffen zijn afgeleid van granen (cetylpyridium chloride) en in water oplosbare glycol. De samenstelling is niet schadelijk voor mens en dier en is biologisch afbreekbaar. Het product is niet geparfumeerd! Concentratie, een flacon met verstuiver bevat 50 ml vloeistof goed voor meer dan 300 doseringen! Dispy® werkt krachtig en doeltreffend. De verstuiver werkt vanuit iedere stand. In veel gevallen is 1 sprayshot voldoende. De vloeistof elimineert de geuren en werkt anders dan bijv. luchtverfrissers. Dit is een wezenlijk verschil t.o.v. drijfgassen. Vooral voor cliënten die met benauwdheidsklachten kampen (denk aan COPD, astma etc.)
Een Dispy sprayshot is niet geurloos maar deze verdwijnt na enkele minuten. De houdbaarheid van de vloeistof is in een gesloten flacon in principe onbeperkt.

Toepassingen:

Voor alle nare geuren zoals, rookgeur, zweetgeur, dierengeuren, schoenengeur, toiletgeur, huisvuilgeur, etensgeuren, autogeuren, caravangeuren enz.

Waarschuwing:

Hoewel de Dispy ontgeurder een 100% natuurproduct is, is het niet aan te bevelen de vloeistof binnen het bereik van kleine kinderen te plaatsen. Mocht een persoon of dier de vloeistof eventueel in de ogen krijgen dan is dat op zich niet gevaarlijk maar wel hinderlijk. Afspoelen met water is voldoende.